Руски снаряди са поразили склад в селище в Херсонска област следобед,

...
Руски снаряди са поразили склад в селище в Херсонска област следобед,
Коментари Харесай

Двама убити и десетки бяха ранени при руски обстрел на Херсон

Руски снаряди са поразили склад в населено място в Херсонска област следобед, при което един мъж е умрял и различен е бил ранен, сподели шефът на локалната военна администрация Олександър Прокудин.

По-рано през деня руската войска разкрила огън по рейс в град Херсон, при което били ранени седем пасажери. По думите на Прокудин стара жена била убита в града нощес, откакто апартаментът ѝ в многоетажна постройка бил изумен. Той добави, че електрозахранването е било прекратено от противников огън в минимум четири селища в Херсонска област.
Прочетете още
Съседната Одеска област също бе подложена на съветски офанзиви. Украинската войска заяви, че ракета " Искандер " на разсъмване е поразила кораборемонтен цех в Одеса, при което са били ранени четирима служащи.

Украйна се отбранява от пълномащабна съветска инвазия към този момент повече от 20 месеца, напомня ДПА. Контролираните от Украйна региони в южната част на страната постоянно са подлагани на обстрел от страна на Русия с ракети, крилати ракети, дронове и артилерия. В резултат на това постоянно умират цивилни.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР